I+D+i

Col·laborem amb clients i universitats seguint una filosofia d'open innovation.


Innovació i desenvolupament

A MMM disposem d’un potent equip humà altament qualificat que treballa en estreta col·laboració amb els nostes clients/partners i universitats seguint una filosofia de open  innovation

Fent un pas més en l’acompanyament dels nostres clients, MMM aposta per relacions amb risc compartit, duent a terme en fases prèvies de desenvolupament solucions orientades a millorar, optimitzar i simplificar els productes abans de formalitzar els acords comercials amb els clients.

Del resultat d’aquestes activitats se’n deriven patents pròpies, moltes de les quals ja formen part dels productes dels nostres clients.

Participem en projectes de R + D en solucions consorciades dins del Marc de Recerca i Innovació de la Unió Europea.

MMM sosté acords de col·laboració amb centres d’investigació d’universitats espanyoles i estrangeres. Estem oberts a la col·laboració en el llançament de nous productes o tecnologies desenvolupades fora del nostre laboratori.
Centro para el Desarrollo Técnico Industrial y Clúster de la indústria d'Automoció de Catalunya

-----------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

OXIGENIA presenta l’estat de l’art més avançat del mercat en l’eliminació de toxines aèries d’origen biològic mitjançant l’ús d’agents esterilitzadors, que es troben presents de forma natural a l’atmosfera i que es recreen en un entorn controlat pel seu ús en espais interiors.

En la actualitat, aquesta es una de les dues línies d’aplicació del nostre sistema:

OXIGENIA AERO: L’eficiència de la nostra tecnologia ens ha portat a ser pioners en sectors tant exigents com l’aeronàutic, on estem en fase de desenvolupament i prova d’adaptació del nostre procés per aeronaus del sector civil. L’objectiu d’Oxigenia Aero és assegurar una qualitat d’aire excel•lent en vol i minimitzar l’impacte de malalties de contagi per via aèria així com simptomatologies relacionades amb la qualitat de l’aire (tant a nivell físic com psicològic).

Liderant el programa Oxigenia Aero en el marc de la convocatòria INNPACTO, amb el suport del Ministeri d’Economia i Competitivitat de l’estat Espanyol, i en cooperació amb tres empreses privades, dos centres tecnològics i dues universitats, actualment estem en fase de finalització dels primers prototips sobre avions civils de categoria executiva (avions de caire privat de fins a 15 places).