Història

Històric

Fundada el 1944, des del seu naixement la seva història s'ha vist marcada pel desenvolupament tecnològic, els grans clients i altres fites.

1944
Fundació de MMM pel Sr. Joan Priu i Verdaguer
Continuant la tradició familiar d’activitats en el sector metal•lúrgic, que s’estenen des de 1964, la família Priu funda MMM el 1944 a la ciutat de Barcelona. Els primers productes fabricats pertanyen al sector sanitari a més de fabricar-se també balances i pesos tal com queda constància en el primer logotip de l’empresa.
Aquestes activitats van assentar les bases de l'activitat actual de l'empresa.
1954
Inici d’activitats a la indústria de l’automoció (Nissan –Motor Iberica).
A partir de l’any 1954 s’inicia la relació de l’empresa amb el sector de l’automoció amb la fabricació de peces per a tractors Ebro-Kubota que pertanyia al grup Motor Iberica. La relació s’estén posteriorment fabricant peces per als primers vehicles de Motor Iberica a Espanya. Amb l’adquisició de Motor Iberica per part de Nissan el 1987, MMM augmenta el seu volum de negoci amb el grup japonès.
1989
Canvi d’ubicació a les actuals instal•lacions de Molins de Rei, Barcelona
Com a resultat de l’adjudicació dels Jocs Olímpics de Barcelona, MMM aprofita per fer un salt a una planta més moderna i àmplia on poder continuar el seu procés d’expansió productiva establint-se a Molins de Rei.
El primer emplaçament comptava amb 2.000 m2. Actualment s’estén fins als 9.000 m2.
1995
Inici d’activitats amb Renault
Gràcies a l'alt nivell assolit fins a aquesta data, MMM accedeix al panell de proveïdors de Renault a nivell europeu. És a partir d’aquesta col•laboració que MMM arrenca en l’àrea internacional, exportant a les plantes de Renault en diversos països.
1997
Inici d’activitats amb el grup PSA.
Amb l’experiència adquirida en el mercat francès, MMM reforça la seva activitat comercial i aconsegueix establir-se com a proveïdor de l’altre gran grup del mercat francès.
1998
Inici d’activitats amb VW-Audi
Sempre disposat a expandir-se i aprofitar l’experiència acumulada en el subministrament a OEM, MMM inicia la col•laboració amb el principal grup d’automoció europeu.
2006
Constitució de MMM Autoparts a Turda, Romania.
Per mantenir una estructura de preus competitiva, MMM decideix establir una nova planta productiva a la ciutat de Turda, Romania, participada al 100% per l’empresa. A l’any 2007 rep el certificat ISO 9001.
2011
Inici de la relació amb Dacia
Gràcies a la relació construïda al llarg dels anys amb Renault comença la col•laboració amb la seva filial romanesa Dacia, iniciant-se el lliurament directe des de la nostra planta de Turda a la seva fàbrica de Pitesti.
2012
Inici de les activitats amb Toyota
MMM és seleccionat com a proveïdor estratègic per a les industrialitzacions de peces als mercats de l’Europa Occidental.
2012
Constitució de la filial russa del grup (M Automotive Rus- MAR)
Fidel a la seva política de servei i d’acompanyament als seus clients i amb l’objectiu de convertir-se en una empresa global, MMM emprèn noves inversions per a subministrar als seus clients que s’expandeixen en territori rus.
Durant aquest any es funda la filial M Automotive Rus a la ciutat de Togliatti, Rússia. Aquesta nova societat està participada al 100% per MMM.
2013
Creació de la planta de tractament superficial a Romania. (Electrolytic Coating)
MMM decideix ampliar les seves operacions establint una planta de tractament superficial a prop de la seva fàbrica de Romania.
2014
Implantació a Rússia de la nova planta productiva
Un cop constituïda la filial del grup a Rússia i rebudes les primeres comandes en ferm del principal fabricant d’automoció rus, Autovaz, així com de Renault Rússia, MMM estableix la seva planta productiva en el hub de l’automoció de Togliatti i adequa els seus processos a les necessitats dels seus clients.
Aquesta planta inicia la seva producció fabricant tubs de motor i tubs estructurals.