Pàgina d'inici CompanyiaQualitat i Medi Ambient

Qualitat i Medi Ambient


Qualitat

Al grup MMM per oferir  la màxima qualitat en els nostres productes i vetllar per la protecció del medi ambient s’apliquen procediments de treball estàndards. La nostra àmplia experiència, l’ús de els millors tecnologies i un rigorós control dels processos ens permet garantir el compliment d’aquest doble objectiu de qualitat i protecció del medi ambient.

MMM té implantat un sistema de gestió integral certificat per els normes ISO 9001- ISO/TS 16949 de qualitat i la ISO 14001 de medi ambient.

També s’incorporen en el Sistema de Gestió els aspectes de salut, seguretat en el treball i responsabilitat social segons ISO 26000.

La certificació del nostre sistema de gestió de qualitat engloba l’activitat de disseny i producció de tub conformat i la incorporació de components en el mateix per a l’automoció i altres indústries

Todos nuestros centros de trabajo se encuentran certificados según ISO / TS 16949

Tots els nostres centres de treball es troben certificats per ISO/TS 16949. Les plantes de Molins i Turda també es troben homologades per clients com Renault, Nissan, PSA i VW.

El compromís de MMM amb la qualitat es basa en el desenvolupament de processos de millora contínua, seguint una política de zero defectes en els productes oferts als nostres clients.ISO 9001 MMM Descàrrega PDF
ISO 14001 ESP Descàrrega PDF
ISO TS16.949 MMM Descàrrega PDF
ISO 9001 RO Descàrrega PDF
ISO 14001 RO Descàrrega PDF
ISO TS16.949 RO Descàrrega PDF

Medi Ambient

El Grup MMM es troba alineat amb tots els principis referents a la protecció ambiental. Prioritzar l’ús eficient dels recursos, utilitzar materials més respectuosos, la prevenció i reciclatge de residus i la reducció d’emissions que contribueixen al canvi climàtic són alguns dels principals eixos de treball.

El nostre compromís amb la qualitat i la protecció del medi ambient compleix amb els estàndards més elevats i el nostre sistema de gestió en tots els nostres centres de treball es troba certificat segons ISO/TS 16949, ISO 9001 i ISO 14001.