Pàgina d'inici CompanyiaQualitat i Medi Ambient

Qualitat i Medi Ambient


Qualitat

Al grup MMM per oferir  la màxima qualitat en els nostres productes i vetllar per la protecció del medi ambient s’apliquen procediments de treball estàndards. La nostra àmplia experiència, l’ús de els millors tecnologies i un rigorós control dels processos ens permet garantir el compliment d’aquest doble objectiu de qualitat i protecció del medi ambient.

MMM té implantat un sistema de gestió integral certificat per els normes ISO 9001:2015, IATF 16949:2016 de qualitat i la ISO 14001:2015 de medi ambient.

També s’incorporen en el Sistema de Gestió els aspectes de salut, seguretat en el treball i responsabilitat social.

La certificació del nostre sistema de gestió de qualitat engloba l’activitat de disseny i producció de tub conformat i la incorporació de components en el mateix per a l’automoció i altres indústries

Todos nuestros centros de trabajo se encuentran certificados según IATF 16949

Tots els nostres centres de treball es troben certificats per IATF 16949. Les plantes de Molins, Turda, Togliatti i Silao també es troben homologades per clients com Renault, Nissan, PSA, Toyota i VW.

El compromís de MMM amb la qualitat es basa en el desenvolupament de processos de millora contínua, seguint una política de zero defectes en els productes oferts als nostres clients.MMMA 14001 Descàrrega PDF
MEDIO AMBIENTE Descàrrega PDF
MP 14001 Descàrrega PDF
CORPORATIVA Descàrrega PDF
MMMAA IATF Descàrrega PDF
CODIGO ETICO Descàrrega PDF
NFR 2019 Descàrrega PDF
MP 9001 Descàrrega PDF
MP IATF Descàrrega PDF
MMMAA 9001 Descàrrega PDF
MMMA 9001 Descàrrega PDF
MMMA IATF Descàrrega PDF
MAR IATF Descàrrega PDF
MAR 9001 Descàrrega PDF

Medi Ambient

El Grup MMM es troba alineat amb tots els principis referents a la protecció ambiental. Prioritzar l’ús eficient dels recursos, utilitzar materials més respectuosos, la prevenció i reciclatge de residus i la reducció d’emissions que contribueixen al canvi climàtic són alguns dels principals eixos de treball.

El nostre compromís amb la qualitat i la protecció del medi ambient compleix amb els estàndards més elevats i el nostre sistema de gestió en tots els nostres centres de treball es troba alineat als IATF 16949, ISO 9001:2015 i ISO 14001:2015.          

 

Environmental development