Pàgina d'iniciAviso legal

Aviso legal

Aviso legal (www.mmm.es)

 

AVÍS LEGAL

1.- Informació legal

En compliment de l'article 10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE), a continuació es detallen les dades identificatives del titular d'aquesta web:

Raó: MANUFACTURA MODERNA DE METALLS, S.A.
NIF: A-08509937
Domicili: c / Miquel Torello i Pages, 25, P.I. El Pla,
08750 - MOLINS DE REI (Barcelona)
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona, al tom 3835, llibre 3181 secció 2a, foli 40, full 0445.

Utilitzeu el formulari de contacte que trobareu a la web, per posar-se en contacte amb nosaltres.

L'accés a aquesta pàgina és gratuït. La utilització del web atribueix la condició d'usuari de la web (en endavant, "l'Usuari") i implica l'acceptació de totes les condicions incloses en aquest Avís Legal. La prestació del servei del Web té una durada limitada al moment en què l'Usuari es trobi connectat a la mateixa.

2.- Drets de Propietat intel·lectual i industrial

Tots els continguts d'aquest web,, així com el seu disseny gràfic i codis font (d'ara endavant, els "Continguts"), són propietat intel·lectual de MANUFACTURA MODERNA DE METALLS, SA o de tercers, sense que puguin entendre cedits a l'Usuari cap dels drets d'explotació sobre els mateixos més enllà de l'estrictament necessari per al correcte ús de la web.

Les marques, noms comercials o signes distintius són titularitat de MANUFACTURA MODERNA DE METALLS, SA o tercers, sense que pugui entendre que l'accés a la Web atribueixi cap dret sobre les citades marques, noms comercials i / o signes distintius.

3. Condicions d'ús de la web

A.- Sobre l'Ús.

L'usuari s'obliga a fer un ús correcte de la Web de conformitat amb la Llei i el present Avís Legal. L'Usuari respondrà davant MANUFACTURA MODERNA DE METALLS, SA o davant de tercers, de qualssevol danys i perjudicis que poguessin causar com a conseqüència de l'incompliment d'aquesta obligació.

Queda expressament prohibit l'ús de la web amb fins lesives de béns o interessos de MANUFACTURA MODERNA DE METALLS, SA o de tercers o que de qualsevol altra forma sobrecarreguin, danyin o inutilitzin les xarxes, servidors i altres equips informàtics (maquinari) o productes i aplicacions informàtiques (programari) de MANUFACTURA MODERNA DE METALLS, SA o de tercers.

B.- Sobre els Continguts

L'usuari es compromet a utilitzar els Continguts de conformitat amb la Llei i el present Avís Legal, així com amb les altres condicions, reglaments i instruccions que, si s'escau puguin ser aplicables de conformitat amb el que disposa l'apartat 1 de.

Amb caràcter merament enunciatiu, l'Usuari d'acord amb la legislació vigent haurà d'abstenir de:

Reproduir, copiar, distribuir, posar a disposició, comunicar públicament, transformar o modificar els Continguts excepte en els casos autoritzats en la llei o expressament consentits per MANUFACTURA MODERNA DE METALLS, SA o per qui ostenti la titularitat dels drets d'explotació si s'escau.

Reproduir o copiar per a ús privat els Continguts que puguin ser considerats com a Programari o Base de Dades de conformitat amb la legislació vigent en matèria de propietat intel·lectual, així com la seva comunicació pública o posada a disposició de tercers quan aquests actes impliquin necessàriament la reproducció per part l'Usuari o d'un tercer.

Extreure i / o reutilitzar la totalitat o una part substancial dels Continguts integrants de la web.

4. Exclusió de responsabilitat

A.- Sobre la Informació

MANUFACTURA MODERNA DE METALLS, S.A. no es responsabilitza de les decisions preses a partir de la informació subministrada a la Web ni dels danys i perjudicis produïts en l'Usuari o tercers amb motiu d'actuacions que tinguin com a únic fonament la informació obtinguda a la web.

B.- Dels serveis.

L'accés a la web no implica l'obligació per part de MANUFACTURA MODERNA DE METALLS, SA de controlar l'absència de virus o qualsevol altre programa o sistema nociu. Corresponent a l'Usuari la disponibilitat d'eines adequades per a la detecció i desinfecció de programes informàtics nocius.

MANUFACTURA MODERNA DE METALLS, S.A. no es responsabilitza dels danys produïts en els equips informàtics dels Usuaris o de tercers durant la prestació del servei del Web.

C.- De la disponibilitat de la web.

L'accés a la web requereix de serveis i subministraments de tercers, inclosos el transport a través de xarxes de telecomunicacions la fiabilitat, qualitat, continuïtat i funcionament no correspon a MANUFACTURA MODERNA DE METALLS, SA . Per tant, els serveis proveïts a través del web poden ser suspesos, cancel·lats o resultar inaccessibles per als Usuaris.

MANUFACTURA MODERNA DE METALLS, S.A. no es responsabilitza dels danys o perjudicis de qualsevol tipus produïts a l'Usuari que portin causa de fallades o desconnexions en les xarxes de telecomunicacions que produeixin la suspensió, cancel·lació o interrupció del servei de la web durant la prestació del mateix o amb caràcter previ.

5. Ús de galetes

Consulti la nostra Política de Cookies

6. Legislació aplicable.

El present Avís Legal i les seves conseqüències es regiran en tot cas per la legislació espanyola que estigui en vigor en cada moment i qualsevol controvèrsia se sotmetrà als Jutjats i tribunals de la ciutat de Barcelona.